Project Juffrouw Ida: Juffrouw Idastraat 2

  • Referentiebeeld badkamer
  • Referentiebeeld woonkamer
  • Referentiebeeld badkamer
  • Plattegrond tweede verdieping
  • Plattegrond begane grond
  • Referentiebeeld slaapkamer
  • Plattegrond eerste verdieping
  • Artist impression
  • Referentiebeeld badkamer
  • Referentiebeeld badkamer

Algemene Beschrijving

Brochure project 'Juffrouw Ida'

Binnen het project ‘Juffrouw Ida’ worden 6 luxe woningen gerealiseerd. De woningen variëren van 71 m2 t/m 196 m2 en van gelijkvloers tot drie verdiepingen met kelder. De oplevering van de eerste woningen staat gepland in juli 2018, de overige woningen volgen in september 2018.

Deze voormalige school, vergader- en theaterzaal biedt een zee van ruimte. Stadswoning van circa 250 m2 met leefruimte op te begane grond en entresol van circa 135 m2 en daarnaast 3 slaapkamers, 2 badkamers en separaat toilet in een monumentaal pand op een unieke locatie in het centrum van Den Haag, nabij het Noordeinde, de Paleistuin en de Prinsestraat.

Woning in het kort:

-       Stadswoning van begane grond tot en met tweede verdieping

-       Woonoppervlak 250 m2

-       Ruime opgezette woonkamer in de voormalige Idazaal met entresol

-       3 slaapkamers

-       2 badkamers en separaat toilet

-       Verdiept dakterras van ruim 24 m2

-       Beschutte binnenplaats

-       Kelder

-       Luxe keuken met kookeiland met Siemens inbouwapparatuur

-       Nieuwe meterkast, elektra en CV

-       VVE bijdrage is voorlopig vastgesteld op €279,- per maand.

-       Mogelijkheid tot gebruik parkeerplek in de parkeergarage in de Nobelstraat op 150 meter afstand. De maandelijkse bijdrage voor de parkeerplek bedraagt €320,65.

-       Oplevering gepland in september 2018

-       Projectnotaris: Buren Legal in Den Haag 

Om optimaal van de lichtinval te profiteren en om de oorspronkelijke ruimte geen geweld aan te doen, is gekozen voor een gedeeltelijke entresol op de eerste verdieping en een hoge glazen pui aan de zijde van de beschutte binnenplaats.

De begane grond voorzien van vloerverwarming en de entresol op de eerste verdieping hebben met ruim 135 m2 volop ruimte voor zithoeken, leeshoekjes, (woon)keuken en natuurlijk een riante eettafel. Tevens is er een berging op de begane grond met opstelplaats voor wasmachine en –droger. De kelder van ruim 50 m2 (welke niet bij het woonoppervlak van 250 m2 is meegeteld) biedt mogelijkheden als wijnkelder of berging.

De eerste verdieping is uitgevoerd als entresol, waardoor het ruimtelijke gevoel van de voormalige Juffrouw Idazaal blijft bestaan. De verdiepingsvloeren rond de trap zijn van glas en geven een spectaculair ruimtelijk effect.

Op de tweede verdieping zijn de slaapkamers gelegen. De master bedroom heeft een aangrenzende complete badkamer met regendouche, ligbad en toilet. De overige twee slaapkamers kunnen gebruik maken van de badkamer voorzien van regendouche en toilet.

Tevens verschaft de tweede verdieping toegang tot het royale verdiepte dakterras van ruim 24 m2, midden in het centrum van Den Haag.

De gebruikte foto’s zijn referentiebeelden en geven samen met de artist impression, de plattegronden een compleet beeld van hoe de woning eruit komt te zien.

Note: aan deze opgave kunnen geen rechten worden ontleend.

Project details

Straat: Juffrouw Idastraat 2
Plaats: Den Haag
Woonoppervlakte: 250
Aantal kamers: 4
Soort Woning: Stadswoning
Vraagprijs: -