Over Ons

Over Ons

Wij renoveren onze huizen alsof we er zelf gaan wonen. Deze hoogwaardig gerenoveerde woningen zijn te koop in de regio’s Haaglanden, Delfland, Rijnland, Rotterdam, het Gooi en Amsterdam.

Dagelijks zijn we op zoek naar woningen die door ons gerenoveerd kunnen worden. Woningen die wij aankopen hebben een eigen karakter en liggen in aantrekkelijke buurten. Het liefst kopen we een bouwval en renoveren het zodat het een huis is waar je zorgeloos intrekt. Met een team van specialisten maken we een passend renovatieplan dat rekening houdt met de oorspronkelijke architectuur van de woning. In al die jaren hebben we een groepvan partners om ons heen verzameld, die staan voor duurzaamheid en vakmanschap. 

Onze woningen zijn te koop tijdens de renovatie én na de afronding van de renovatie. Tijdens de renovatie koopt u de woning aan inclusief het renovatieplan. De gehele renovatie wordt door ons verzorgd in de bekende WoonHolland stijl en worden gebruiksklaar opgeleverd, u kunt er direct in. Komt de woning op de markt na de renovatie dan wordt deze door een plaatselijk erkende NVM makelaar in de verkoop genomen. U heeft vanaf dat moment te maken met het reguliere verkoopproces waaraan meerdere kopers deelnemen.