Vakmanschap

Vakmanschap

Onze huizen worden verkocht met een garantie over de uitgevoerde werkzaamheden. We werken dan ook aan de hand van diverse bouwkundige normen en veiligheidseisen. Voor, tijdens én na de renovatie worden onze woningen bouwkundig gekeurd door een externe bouwinspecteur. Na de oplevering wordt de woning voorzien van een  veiligheidskeuring en energielabel.

Het aanbieden van hoogwaardige woningen begint met onze regio experts die alleen huizen aankopen waar waarde toegevoegd kan worden. Zij kennen hun regio van binnen naar buiten en weten welke straten, buurten en locaties voldoen aan onze hoge eisen. Dan wordt onderzocht of de woning een WoonHolland-woning kan worden; kan de oppervlakte uitgebreid worden, wat is het bestemmingsplan en kan de WoonHolland look & feel erin aangebracht worden?

Doordat wij zonder voorbehoud van financiering of aankoopkeuring onze woningen inkopen zijn wij in staat doorlooptijden aanzienlijk te reduceren. Daarom hebben we een eigen architectenbureau in huis die direct na de aankoop het ontwerp voor de woning uittekent en het bestek opstelt. Binnen een week richten we een bouwteam op en we maken gebruik van aannemers en toeleveranciers uit onze vaste pool van partners. Hierdoor weten we dat we werken met vakspecialisten die bekwaam zijn en kwaliteit leveren. Én dat de renovatie veilig en volgens de wettelijke eisen verloopt. Samen werken we aan het realiseren van onze WoonHolland-woningen die we u zo graag aanbieden.

Door onze ervaring en volume krijgen wij scherpe tarieven voor de verbouwwerkzaamheden en materialen aangeboden. Hierdoor kunnen wij een aantrekkelijk geprijsde gerenoveerde woning op de markt kunnen brengen, die wel voldoet aan onze eisen van een perfecte afbouw, luxe en comfort.

Wij voldoen aan de volgende normeringen:

-          bouwkundige keuring NEN-norm 2767

-          veiligheidskeuring electra NEN-norm 1010

-          veiligheidskeuring gasinstallatie NEN-norm 1078

-          eindcontrole asbestverwijdering NEN-norm 2990